Üdvözlünk Mindenkit!

 

Egy kis családi vállalkozás vagyunk. Vidéken nőttünk fel, jelenleg is itt élünk, kertes házban, nagy udvarral, és sok kutyával. Sokáig állateledel boltot üzemeltettünk, igy széleskörű tudásra szert téve, nem csak a tápok világában, de az üzlet részébe is betekintést nyerhettünk. Sajnos nagyon sok rossz tapasztalatunk volt nagyon jó minőségűnek mondott drága tápokkal, és nagyon jó tapasztalatunk olcsó vagy közép árfekvésű eledelekkel...Sokszor a táp ára, és neve, nem igazán jelenti azt, hogy jobb minőségű, mint egy fele annyiba kerülő kevésbé ismert tápcsalád. Ezt a rálátást, az évek alatt saját kutyáinkon és vásárlóink elmondása/tapasztalatai alapján gyüjöttük össze.   

 

Azért csináltuk ezt az oldalt, hogy a piacon fellelhető összes tápokból megmutassuk azokat, amik valójában a kedvenc négylábuinkat szolgálják nem pedig a marketingeseket.

 

Az általunk forgalmazott tápok, a piacon azon tápcsaládok, és tagjaik, amelyek valóban megfelelnek az ár-érték arányának, és összhangban vannak a minőséggel.

 

A megvásárolt termékekről ÁFA-s szamlát állítunk ki, és küldjük ki a vásárolt termékkel/termékekkel.

 

 

Kellemes nézelődést és vásárlást kívánunk mindenkinek!

 

 

 

 

Vállalkozó neve: Balogh László EV.

Székhely: 4100 Berettyóújfalu Dózsa György u. 13.

Adószám: 69801433-2-29

Nyilvántartási szám: 53706834

Nyilvántartásba vevő szerv: Berettyóújfalu város önkormányzat

Telefonszám: +36  20 519-0035

Email: kutyabolt.eu@gmail.com