Az EURO-PREMIUM speciális eledeleket kínál különleges táplálkozási igényű kutyájának is. Még akkor is megtalálja az ideális táplálékot, ha kedvencének érzékeny az emésztőrendszere illetve bőre, allergiás, vagy ha ivartalanítotttúlsúlyos, különösen aktív vagy érzékeny bizonyos összetevőkre.

 Az EURO-PREMIUM magas arányú állati eredetű fehérjét és könnyen emészthető összetevőket szavatol.

 Minden egyes termékünk egyedi vitamin keveréket tartalmaz a különböző életkorú kutyák specifikus vitamin igényeihez igazítva.

 A tökéletes méretű és alakú szemcseméret kutyája méretéhez és életkorához van alakítva.

 A termékeink kizárólag természetes, (GMO FREE) nem génmódosított alapanyagokból áll és az előállítás során semmilyen kémiai adalékot vagy színezőt nem használunk.

Az EURO-PREMIUM-ot a világ egyik legmodernebb állateledel üzemében gyártják Belgiumban a legszigorúbb európai normáknak megfelelően, ezért a folyamatos kiváló minőség garantált.

Frukto-oligoszacharid (FOS) és mannán-oligoszacharid (MOS) hozzáadásával garantáljuk kutyája optimális emésztését. A “FUNCTIONAL“ kategóriába tartozó termékeink mindegyikében található zöld tea, rozmaring és ß-karotin a kiváló immunrendszerért.

 Az ideális egyensúly a zsírok, fehérjék és szénhidrátok között, valamint a hozzáadott mannán-oligoszacharid (MOS) kiváló kezdést biztosít kölyökkutyája számára.

 A táplálkozás szakértőkből és állatorvosokból álló kutató csoport, többek között a belgiumi Ghent Egyetemmel való együttműködés eredménye a mai EURO-PREMIUM.

Termék összehasonlítás (0)
Rendezés:
Listázás:
Euro Premium  Adult Digestion+ (Hippoallergen) 10kg
Euro Premium  Adult Digestion+ (Hippoallergen) 10kg   Teljes értékű szuper prémium..
23,600.Ft
Euro Premium Adult Derma+ (Hippoallergen) 10kg
Euro Premium Adult Derma+ (Hippoallergen) 10kg   Teljes értékű szuper prémium eled..
23,600.Ft