Acana Singles

Biologically Appropriate™ termékek érzékeny kutyák részére

A korlátozott összetétel nem jelent kevesebb húst, az ACANA Singles termékek 50 % ÚJ-ZÉLANDI BÁRÁNY, vagy YORKSHIRE SERTÉS vagy csendes-óceáni SZARDINIA készülnek. A húsokat, belsőségeket és porcokat az EgészPréda™ arányaiban használtuk fel, így a tápanyagok természetes formában jutnak be a kutya szervezetébe, és ezért tudjuk radikálisan csökkenteni a szintetikus kiegészítők számát.

Minden egyes termék egyféle állati fehérjét tartalmaz, ezért bármilyen fehérje-allergia gyanúja esetén használhatók eliminációs-provokációs diétához. Továbbá az is megkönnyítheti az allergiát okozó tápanyag megtalálását, hogy az ACANA Singles termékek kevesebb összetevőt tartalmaznak más ACANA vagy ORIJEN termékekhez képest. A korlátozott összetételű kutyaeledelek egy új, és egyre bővülő kategóriát alkotnak a piacon.

A termékekhez különféle meghatározó étrendi rostforrások tartoznak: a bárányhoz a red delicious alma, a Yorkshire sertéshez a pézsmatök, a csendes-óceáni szardíniához a fodorkel, a spenótlevél és a tarlórépalevél. Mindez kiegészül gyümölcsökkel, zöldségekkel és gyógynövényekkel, ezért az érzékeny emésztőrendszerű kutyusok problémájára is megoldás lehet az ACANA egyfehérjés termékcsalád.

Termék összehasonlítás (0)
Rendezés:
Listázás:
ACANA  GRASS-FED LAMB / FŰVEL TÁPLÁLT BÁRÁNY - ALLERGIAGYANÚ ESETÉN 17 KG
  ACANA Fűvel táplált Bárány Javasolt életkor: minden korban Javasolt..
36,690.Ft