TERMÉKLEÍRÁS

A Scalibor® gyógyszeres nyakörv deltametrin hatóanyagának köszönhetően megbízható védelmet nyújt  kutyájának kullancsok és a lepkeszúnyogok valamint a dalos szúnyog csípése ellen. Ugyanakkor kutyája védelmet élvez  a kullancsok és szúnyogok által terjesztett betegségekkel szemben, a babéziózis, ehrlichiózis, borreliózis, kullancs encephalitis, leismaniózis és dirofilarózis ellen.

A Scalibor felhelyezését követően a hatóanyag egyenletesen eloszlik a kutya bőrén. A parazitáknál már egy rövid ideig tartó kontaktust követően koordinációs zavar, majd bénulás lép fel, majd gyorsan elpusztulnak. Ezáltal megakadályozható a megtapadás és annak következményeként a kórokozók átvitele, valamint a kórokozók továbbvitele kezeletlen kutyákra és az emberre.

A Scalibor gyógyszeres nyakörv felhelyezését követően a deltametrin hatóanyag folyamatosan és kizárólag a kutya bőrére kerül. A hatóanyag kutya bőrének zsírrétegébe jut és az egész testen egyenletesen szétoszlik. A Scalibor gyógyszeres nyakörv már a felhelyezését követő második hét elejétől teljes hatásossággal működik. A  Scalibor gyógyszeres nyakörv által nyújtott védelem egészen 6 hónapig tart.

A Scalibor® gyógyszeres nyakörv vízálló és a vízzel való esetenkénti érintkezés nem veszélyezteti a nyakörv hatékonyságát. Ugyanakkor a Scalibor® gyógyszeres nyakörv fölhelyezését követő első öt napban meg kell akadályozni, hogy a kutya fürödjön. Ugyanakkor a Scalibor gyógyszeres nyakörv hatékonyságát a vízzel való érintkezés nem csökkenti.

Mialatt a Scalibor gyógyszeres nyakörv a kutya parazitáit biztonságosan elpusztítja, a kutya nagyon jól tolerálja a nyakörvet, ami úgy a kutya, mint az ember számára szagmentes. Kutyakölyköknél a Scalibor gyógyszeres nyakörv már héthetes kortól alkalmazható, ugyanakkor vemhes és szoptató szukák is hordhatják. 

NYAKÖRV FELHELYEZÉSE

A Scalibor Protectorband felhelyezése

 

A szabadban eltöltött órákat követően kedvencünk bundáját alaposan fésüljük át: nemcsak a szőrben megtapadt kullancsoktól, de a toklásztól is időben megszabadulhatunk, elkerülve a későbbi nagyobb problémákat, megbetegedéseket!

 

A SCALIBOR NYAKÖRV KÉT MÉRETBEN KAPHATÓ:

48CM ÉS 65CM 

 

 

 

 

Termék összehasonlítás (0)
Rendezés:
Listázás:
SCALIBOR NYAKÖRV 48CM
48CM NYAKÖRV (KIS ÉS KÖZEPES TESTŰ KUTYÁKNAK) A Scalibor® gyógyszeres nyakörv deltametrin hatóany..
4,790.Ft
SCALIBOR NYAKÖRV 65CM
65CM NYAKÖRV (NAGYTESTŰ KUTYÁKNAK) A Scalibor® gyógyszeres nyakörv deltametrin hatóanyagának kösz..
5,890.Ft