HATÉKONY VÉDELEM: KILTIX NYAKÖRV

MÁR 24ÓRA MÚLVA VÉD

A Kiltix nyakörv két hatóanyaga gyorsan, már a felhelyezés után 24 órával védelmet biztosít a test minden pontján. A hagyományos nyakörvek párolgásos hatásmechanizmusától eltérően a Kiltix nyakörv hatóanyagai egyenletesen szabadulnak fel a nyakörvből és a kutya mozgása révén rövid idő alatt a test legtávolabbi pontjára is eljutnak. A hatóanyagszint folyamatos megújulásának biztosítására a Kiltix nyakörvet folyamatosan kell viselni, hatékony a pihenés időszakában és futás közben is.

 

KÉT HATÓANYAG KOMBINÁCIÓJA

A Kiltix nyakörv két hatóanyag erejét egyesíti. A Kiltix nyakörvben a szintetikus piretroidok csoportjába tartozó flumetrin és a karbamátok közé sorolt propoxur található. Mindkét hatóanyag hatékony a kullancsok és bolhák ellen egyaránt, de közülük a flumetrin kifejezetten kiváló akaricid, azaz kullancsellenes hatásáról ismert. A Kiltix nyakörv hatóanyagainak keverékével végzett vizsgálatok megnövekedett kullancs és bolha ellenes hatást és hosszabb hatékony időtartamot mutattak, mint a hatóanyagokkal külön-külön végzett kezelések. Azaz a két hatóanyag egymás hatását erősíti, megbízható, hosszútávú védelmet nyújtva ezáltal a Kiltix nyakörvet viselő kutyáknak.

HÉT HÓNAPIG HAT

A Kiltix nyakörv két hatóanyaga különlegesen hosszú, akár 7 hónapig tartó védelmet biztosít kutyájának a kullancsok és bolhák ellen. A Kiltix nyakörv lehetővé teszi, hogy egyetlen nyakörvvel tavasztól őszig megóvja kedvencét ezektől a veszélyes vérszívóktól.

A Kiltix nyakörv hosszú, akár 7 hónapos hatástartama lehetővé teszi, hogy gazdaságosan óvhassa meg kedvencét a babéziát és Lyme-kórt terjesztő kullancsoktól.

A KILTIX NYAKÖRVEK 3 MÉRETBEN KAPHATÓAK

S-es méret: 38 cm

M-es méret: 53 cm

L-es méret: 70cm

 

 

 

 

 

Termék összehasonlítás (0)
Rendezés:
Listázás:
KILTIX NYAKÖRV 38CM
NYAKÖRV: 38CM (KISTESTŰ KUTYÁKNAK) Javallat: A készítmény kutyák kullancs-, valamint bolhafertőz..
4,790.Ft
KILTIX NYAKÖRV 53CM
NYAKÖRV: 53CM (KÖZEPES TESTŰ KUTYÁKNAK)   Javallat: A készítmény kutyák kullancs-, valamin..
4,990.Ft
KILTIX NYAKÖRV 70CM
NYAKÖRV: 70CM (NAGYTESTŰ KUTYÁKNAK) Javallat: A készítmény kutyák kullancs-, valamint bolhafer..
5,590.Ft